PREGUNTES FREQÜENTS

COM FAIG LA MEVA COMANDA?

Per a realitzar una comanda simplement faci clic en el botó comprar del producte en què estigui interessat i aquest s'afegirà automàticament al seu carret de compra. A partir d'aquí pot repetir aquest pas per a continuar afegint productes al seu carret de la mateixa forma o bé finalitzar la compra des del botó Pagar situat en el lateral superior dret de la pàgina. També pot veure el seu carret de compra en tot moment punxant el botó de Carret.

DE QUINES FORMES DE PAGAMENT DISPOSO?

En STIVIBAGS.ES pots realitzar el pagament de la seva comanda mitjançant Targeta de Crèdit, PayPal o bé Transferència Bancària. En cas de triar pagar el seu comprar mitjançant transferència bancària, El sistema de STIVIBAGS.ES li enviarà un correu electrònic amb informació de les dades i compte bancari beneficiari en la qual s'haurà de realitzar l'ingrés/transferència. Recordi informar en concepte de la transferència/ingresso el número de la seva comanda per a agilitzar el procés de preparació i enviament de la seva comanda. Tan aviat STIVIBAGS.ES tingui constància de la transferència/ingrés procedirà a la preparació i enviament de la seva comanda.

COM PUC SABER L'ESTAT DE LA MEVA COMANDA?

Si té algun dubte o incidència amb la seva comanda, pot consultar l'estat d'aquest a través de l'àrea de seguiment de comandes o bé pot telefonar-nos al telèfon d'Atenció al Client 930 130 565 de dilluns a divendres de 8:00h a 18:00h (cost anomenat nacional convencional). També pot comunicar-se amb nosaltres a través del nostre correu electrònic info@stivibags.es Li respondrem en la major brevetat possible. En general solem respondre a tots els nostres clients en aproximadament 2 hores laborables a la recepció de la consulta.

PUC RETORNAR LA COMANDA?

Si, a excepción de artículos fabricados de acuerdo a sus especificaciones particulares o que ya se hayan adaptado a sus necesidades especiales (Artículos personalizados). El plazo para el ejercicio de devolución es de 14 días naturales desde la recepción del producto. El plazo de desistimiento expirará a los 14 días naturales del día que usted o un tercero por usted indicado, distinto del transportista, adquirió la posesión material del último de esos bienes. Deberá devolver o enviar los artículos inmediatamente pero, en cualquier caso, nunca después de catorce (14) días desde la fecha en que nos comunique que se retira de este contrato (ALMENIBOR SL, C/ Can Xico s/n, Llerona, España). Se considerará que ha cumplido el plazo si envía los artículos antes de que venza el plazo de catorce (14) días. El cliente deberá comunicar dicha devolución a ALMENIBOR SL y posteriormente, remitir el producto completo a portes pagados, con todos sus accesorios, en perfectas condiciones de uso y en su embalaje original o en su defecto uno similar, adjuntando copia de la factura o albarán. El coste de la devolución será a cargo del cliente, salvo si la devolución deriva de un error de ALMENIBOR SL. El cliente debe avisar a ALMENIBOR SL a fin de acordar la recogida del producto que desea devolver. El cliente podrá optar por pedir un producto a cambio del que se devuelve, solicitar un abono o solicitar el reembolso del producto, lo que se efectuará antes de 14 días naturales desde la devolución del producto. Para ejercer el derecho de desistimiento, el cliente deberá notificarlo por email a la siguiente dirección de correo electrónico: info@stivibags.es o bien llamando al teléfono +34 938 466 936. También podrá utilizar el siguiente modelo de formulario de desistimiento aunque su uso no es obligatorio: [Clique aquí para abrir el formulario de desistimiento]. El cliente solo tendrá que pagar cualquier valor depreciado de los artículos si esta depreciación del valor se debe a una incorrecta manipulación por su parte mientras determina la naturaleza, características y funcionamiento de los artículos.

QUANT COSTARÀ I QUANT TRIGARÀ A ARRIBAR LA MEVA COMANDA?

Per a totes aquelles comandes que es formalitzin abans de les 16.00 hores (Hora Espanyola), tret que es realitzin els divendres, dissabtes, diumenges o festius i sempre que el mode d'enviament sol·licitat sigui MRW, ALMENIBOR SL garanteix el lliurament de les comandes abans de les 19.00 hores del següent dia laborable (En poblacions amb agència SEUR d'Espanya peninsular amb radi d'influència de fins a 50 km. La resta de poblacions (Àrees rurals a més de 50Km de la central de SEUR més pròxima), STIVIBAGS.ES garanteix el lliurament abans de les 19.00 hores del segon dia laborable). Per a les comandes que s'efectuïn els dissabtes, diumenges i festius, la comanda es tramitarà el primer dia laborable posterior al dia de realització d'aquest. S'ha de tenir en compte, que els terminis es computen en dies laborables i puguin veure's alterats per festes locals o nacionals. Per a la resta de modes d'enviament (MRW 48/72H) STIVIBAGS.ES garanteix el lliurament de les comandes en un termini d'entre 48H i 72H podent aquest termini arribar a 96H laborables si la seva localitat es troba en una àrea rural, Balears o Portugal. El cost del servei Express 24H és de 9,80Eur. Per als Enviaments Estàndard els lliuraments es realitzen en 48H/72Horas i el seu cost és Gratuït per a comandes a partir de 50Eur (5,80Eur per a comandes inferiors a 50Eur). Els enviaments a Canàries, Ceuta i Melilla el temps de lliurament és de 3 i 7 dies laborals i només es realitzaran baix pressupost en info@stivibags.es

NO TROBO LES CLAUS DEL MEU PANY TSA!

No es preocupi! Els cadenats amb sistema TSA no porten clau. Per què? Perquè solament els agents de duanes oficials i autoritzats dels EUA i el Regne Unit tenen aquestes claus mestres. En el cas que la seva maleta fos triada per a realitzar un control de seguretat sense estar Vostè present, les autoritats aeroportuàries utilitzarien aquesta clau mestra per a poder obrir la maleta sense necessitat de trencar el pany/tancat amb clau TSA. Aquest sistema va ser desenvolupat per l'agència TSA estatunidenca (Transportation Security Administration), agència creada arran dels atemptats del 11S i que vela per la seguretat de les persones en aeroports i mitjans de transport. L'agència TSA també està reconeguda al Regne Unit per Her Majesty's Revenue and Customs. Més informació: www.travelsentry.org