LA NOSTRA HISTÒRIA

StiviBags va començar el 1995 com a importador de diversos articles, des de tecnologia fins a articles de viatge, apostant sempre per la qualitat i el compromís amb els clients. Ens vam consolidar en mercats com el regal d'empresa i el B2B.

MISSIÓ I VISIÓ

El 2023, vam iniciar una nova era amb la missió d'oferir les millors innovacions. El nostre equip a Barcelona es centra a dissenyar productes moderns i pràctics que millorin l'experiència de viatge dels nostres clients, inventant solucions funcionals i urbanes.

COMPROMÍS ECOLÒGIC

Ens enorgulleix ser una empresa pionera en pràctiques ecològiques. Tots els nostres productes van amb bosses biodegradables i ens esforcem per fer cada pas del procés el més sostenible possible, utilitzant materials reciclats i reciclables, i adoptant tecnologies que minimitzen el nostre impacte ambiental. Tenim la certificació de l'etiqueta PETA.

Pots consultar el nostre codi ètic aquí.

EL NOSTRE SÍMBOL: EL PANOT

El Panot representa els valors de la nostra marca i la seva proximitat a Barcelona, convidant els viatgers a descobrir la ciutat i la nostra marca. A StiviBags volem donar la benvinguda a tothom perquè gaudeixin dels nostres productes amb total llibertat.

VALORS DE LA MARCA

• Qualitat, compromís, disseny, innovació i confiança són els pilars de StiviBags. El nostre lema és:

StiviBags: Your Travel Partner.

stivibags maletas y mochilas de viaje

UNEIX-TE A LA NOSTRA COMUNITAT

Et convidem a seguir-nos a les xarxes socials i formar part de la nostra comunitat de clients i col·laboradors que comparteixen els nostres valors i la nostra passió per un disseny avantguardista, conscient i ecològic. Junts, podem fer la diferència.

stivibags, maletes i motxiles per al teu viatge
stivibags, maletes i motxiles per al teu viatge
stivibags, maletes i motxiles per al teu viatge